Az Exatonról

EXATON – Partner in your challange
25 éve a szakmában, 15 éve a piacon.

Az EXATON Kft. stratégiai partnere azon ipari cégeknek, akik a folyamatosan változó piaci környezetben a működésük rugalmasságát, hatékonyságát és eredményességét hosszú távon garantálni szeretnék.

Pontosan ezzel a céllal indultunk el komplex szolgáltatásainkkal közel 15 évvel ezelőtt, mely a tervezéstől, az alapanyag kiválasztáson és prototípus gyártáson keresztül, az analíziseken, megvalósíthatósági tanulmányokon át a kész termék gyártásáig terjed igény esetén szerszám- és egyedi gépgyártással.

Exaton
Exaton

Versenyképességünk alapja az ár, a határidő és a minőség hármas kiegyensúlyozott kombinációja, melynek az emberi tényező a legfontosabb eleme. Hisszük, hogy sikerünk titka a tudásunk megosztása, illetve a folyamatos, nyílt és proaktív kommunikáció Partnereinkkel, ezzel is aktívan megismerve és támogatva projektjeiket.

Rendszerszemléletű és felelőségteljes hozzáállásunknak köszönhetően a dinamikusan változó környezetre gyorsan reagálunk. Mindezt tapasztalatainkkal és kitartásunkkal vegyítve mára már olyan innovatív projektekben veszünk részt, melyek a jelenleg is zajló ipar 4.0 automatizálási kihívásainak is eleget tesznek.

 

Mi ezen értékek mentén nyújtunk versenyképes és egyedi megoldásokat auditált távolkeleti kapcsolatrendszerrel, testre szabott kereskedelmi és gyártási folyamatokkal.

„A leghatékonyabb stratégia nem csak lépést tartani a változásokkal, hanem magunkévá tenni a trendeket.”

Marcel Danesi

Exaton

Van egy megoldandó feladata számunkra?
Kérje szakmai közreműködésünket!

Mi a közös projekt - közös sikerek elvet valljuk. Amennyiben van megoldandó gyártási feladata, tegyen próbára minket és kérje szakértői ajánlatunkat.

Elérhetőségek